Снимка: МВнР
fallback

Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия и подчертаха още веднъж пълната си подкрепа за нейния суверенитет, съобщиха от Министерството на външните работи.

Oще по темата

Това стана днес в Брюксел на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО на равнище посланици. Там бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

тя

преди 2 години

Стига с тая "соли дарност" ! Какво ни грее като ви давеме милиарди !

70

Анонимен

преди 2 години

То добре съюзниците ни от НАТО се солидаризираха с БГ за изгонването на руски дипломати по подозрение за участие на руснаци в събития станали през 2011 и 2016 г. Предполагам, че от Гл.прокуратура, МО и МВнР ще положат усилия да намерят 600 хил. летовници на мястото на руснаците, отблъснати от екипа на Ек.Захариева-Гьорги Георгиев от МВнР. Нали посочените екипи получават нелоши заплати, така че можеха да не раздухват скандала с недоказани засега подозрения. Ама ние сме си по хвалбите.

69

Анонимен

преди 2 години

Географското си положение не мижем да сменим, за да бъдем по-близо до Западна Европа. Да допълня, че ние сме слаеяни като Сърбия, Северна Македония, Русия и православни като Гърция, Румъния, Грузия. Е, не сме евреите на Европа като бивша Чехословакия, нито католици като Полша.Не мога да разбера защо трябва да ни защитава с военната си мощ САЩ. От кого и защо? Германия и Франция си мълчат, а ние и Чехия "лаем". Защо бе?

fallback