Снимка: БГНЕС
fallback

ГЕРБ внесе искане за обявяване за противоконституционни текстове от Изборния кодекс, съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова.

Тя посочи, че поправките са направени за една нощ, без обществено обсъждане, без да се спазят принципите на правовата държава и без да се търси мнението на всички, засегнати от промените.

Според депутата Радомир Чолаков по този начин избирателите са лишени от равно право на глас, като едни ще гласуват само с машини, други само с хартиени бюлетини.

"Искам да се обзаложа, че първото действие на служебното правителство, ще бъде да смени ръководството на "Информационно обслужване", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

123

преди 2 години

До 39Лъжеш. Закона за абсолютната давност не е отхвърлен. Отхвърлено е сама действието на закона със задна дата и съвсем правилно. Всички кредитни сделка са сключени при определено законодателство и няма как променяш правилата със задна дата..

33

67809

преди 2 години

Сега се видя ясно,че Конституц.съд колко са там.10 човека или 12..са хора на Герб и те именно отхвърлиха Закона за абсолютната давност,и то само с 2 гласа против...Този Закон уж ВМРО и ГЕРБ го приеха,за да гласуват хората за тях,щото всеки 2-ри човек в БГ Е ЗАТЪНАЛ В КРЕДИТИ И НЕМОТИЯ.Чакаха да минат изборите и приятелите им от КС бутна Закона,никога повече няма да гласуваме за тези Измамници!Те мразят българските бедни хора.

32

ти да видиш

преди 2 години

Значи когато вие правите простотиите цели 12 г.-няма проблем. Ако някой се обади че не е съгласен с вас,че това е противоконституционно-заклеймявахте го с - ти си комунист,чалгар и подобни епитети.Сега за първи път от 12 г.някой друг прави маймнуджулуци и вие се превръщате в най-големите защитници на Конституцията.Такива сте лицемери....

fallback