34

123

преди 3 години

До 39Лъжеш. Закона за абсолютната давност не е отхвърлен. Отхвърлено е сама действието на закона със задна дата и съвсем правилно. Всички кредитни сделка са сключени при определено законодателство и няма как променяш правилата със задна дата..

33

67809

преди 3 години

Сега се видя ясно,че Конституц.съд колко са там.10 човека или 12..са хора на Герб и те именно отхвърлиха Закона за абсолютната давност,и то само с 2 гласа против...Този Закон уж ВМРО и ГЕРБ го приеха,за да гласуват хората за тях,щото всеки 2-ри човек в БГ Е ЗАТЪНАЛ В КРЕДИТИ И НЕМОТИЯ.Чакаха да минат изборите и приятелите им от КС бутна Закона,никога повече няма да гласуваме за тези Измамници!Те мразят българските бедни хора.

32

ти да видиш

преди 3 години

Значи когато вие правите простотиите цели 12 г.-няма проблем. Ако някой се обади че не е съгласен с вас,че това е противоконституционно-заклеймявахте го с - ти си комунист,чалгар и подобни епитети.Сега за първи път от 12 г.някой друг прави маймнуджулуци и вие се превръщате в най-големите защитници на Конституцията.Такива сте лицемери....

31

Чалгарите

преди 3 години

Готвят ФАЛШИФИКАЦИЯ на изборите с венецуелски изборни машини и нагласен софтуер !Затова са тези напъни за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО машинно гласуване !Радев вечен Диктатор - Президент !

30

Ясно

преди 3 години

След като драскачите по поръчка не харесват напълно естественото действие-сезиране на конституционния съд-значи действително тоя изборен закон противоречи на конституцията.Защото доколкото си спомням нямахте никакъв проблем при предишните сезирания на конституционния съд.

29

Читател

преди 3 години

Докато Борисов разчита на две кухи *** и един доказан хамелеон,процентите му за одобрение,ще стигнат дъното на срама.Деса,Цвета,Биков,са олицетворение на пошлост,демагогия и идиотско отношение към опонента.

28

Анонимен

преди 3 години

Нинова защо я няма в парламента разбрахме че е влюбена но кои ще и върши работата.

27

Анонимен

преди 3 години

Нинова си мисли че като е любовница на радев че може да си прави кво си иска и може да управлява държава от кривата и феисбук.тя е влюбена сега и не мпже да управлява държавата.

26

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП да викат попа

25

Анонимен

преди 3 години

Бсп и радев да се разкарат от политиката предпочитам дпс трипати.

24

Ти да видиш

преди 3 години

Защо така не ви харесва затова че са сезирани конституционния съд?Нали е много хубав тоя закон?Ей ама как си лъсва страха веднага.

23

Анонимен

преди 3 години

Не знаеха хората за какво гласуват през 2016. Само БСП и радев да се разкарат не искаме БСП никои неги харесва в българия и фигуранта радев.

22

НЯМА ПРОКУРОР

преди 3 години

Много се радвам че ГЕРБ са уплашени .То си е за Страх .Последната Крепост на Мафията е Главния Прокурор - ГЕРБ са се окопали като Хитлер в Берлин през Май 1945 .

21

Българче

преди 3 години

Радко, Радкоооо (да не продължавам с допълнението относно краниалната област),Вие като бяхте и сте на власт щото пък така спазвайте Закона за нормативните актове, мале-мале... Такива видни законотворци бяхте, че изпита по ОТП в ЮФ на СУ щяхте да го гледате през ключалка та, а да не говоря за този по КП...O, sancta!

20

Анонимен

преди 3 години

Няма вече пибитко да джитка с джипката,няма Севда тв всеки ден да ни показва хрум-ките и плюнките на вожда и Мата Хари я няма даже.

19

Анонимен

преди 3 години

Ох , Боже -тея трите на снимката Боже ! - как ги наричаше Бойко ? Дано Никога повече да не им виждаме личицата !

18

ДПС Мустафа Карадайъ

преди 3 години

Именно този популизъм е причината за огромния брой на законопроекти и други актове на НС без оглед за последиците, без съгласуваност, без оценка за въздействието върху бюджета на страната в една такава сложна ситуация

17

ДПС Мустафа Карадайъ

преди 3 години

45-ото Народно събрание явно ще остане в историята не само с най-кратката си биография, но и с най-активната форма на популизъм.

16

До 16

преди 3 години

Огняне,Герджиков,в белите страни няма машинно гласуване,защото там не управляват мутри,които фалшифицират изборите.Докато не станем модерна европейска държава,в която да се провеждат честни избори,така ще бъде.

15

Анонимен

преди 3 години

Не се напиняй те.Вече сте в канала.За всичко,което причинихте на народа за тези 12 години-съд и затвор.