Снимка: Facebook
fallback

„Месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да могат да свършат работа на кандидат-президента Радев - да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите“, заяви премиерът в оставка, който на Великден в посети Семинарията в София и се срещна със свещенослужители там.

„Хем са ни уволнили, представяш ли си наглост, хем са ни уволнили, хем в същото време казват - Борисов да продължава да управлява. Но началникът отгоре хубаво го е казал: „Прости им, Господи, те не знаят какво правят“, коментира той. 

Oще по темата

„На конгрес на ГЕРБ има решение да не правим коалиция с БСП, така че Корнелия Нинова да не ни вкарва в своите игри“, допълни Борисов.

Премиерът в оставка обвини българските политици и държавни мъже, че все още не са взели отношение по шпионските скандали с Русия.

„Крещящо е мълчанието на кандидата за президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. За Корнелия и другите да не говорим“, коментира Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

580

Стефан

преди 2 години

До Анонимен 633, Пропускаш само че слугува и на Русия, за разлика от теб ще дам пример, изграждането на Турски или Балкански поток с наши пари 3 МИЛИАРДА ЛЕВА, и нямаме НИТО ЕДНО ОТКЛОНЕНИЕ за да ползваме тази газ, хората които разбират нещата казват че това са парите откраднати от КТБ , впрочем там имаше пари на руската външна банка, Оманския фонд, и други дребни вложители, а лихвите за политическия елит бяха подкупите за да се изгради Южен поток, впрочем и банка КТБ беше направена с тази цел.

579

до 637

преди 2 години

ЦИК до сега се избираше от НС. От ГЕРБ бяха само 7 члена от общо 20.Нищо не си е избирал. Избираше ги НС. И в ЦИК имаше представители от всички партии в Парламента.Всеки ще си иде рано или късно.Гласуването с венецуелски софтуер е пълен абсурд. Никъде в Европа не се гласува с машини. Още повече с машини от държавата на президента Маадууроо. Само проверете колко човека искаха да гласуват с машини! Народа не вярва на машините. Народа знае как ще се хакнат изборите. Венецуелският софтуер е шиит

578

Анонимен

преди 2 години

."....Няма да ги остави бат Бойко да си вършеят кончето и да погазват демокрацията."635,ако глупостта имаше крила,ти сега щеше да се рееш като гълъб! Коя демокрация защитава ББ? Създадената от него мутренска структура пародия на държава ли наричаш демокрация? Едноличното му управление в стил сталинизъм ли е демокрация? Слугинажът към ЕС и САЩ ли е демокрация? Демокрация в БГ така и не се роди,но едва ли има друг толкова далеч от демокрацията като Винету!

fallback