Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

БСП решава каква ще е позицията на партията относно третия мандат за съставяне на правителство. За днес е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група.
Oще по темата


В четвъртък стана ясно, че президентът ще връчи третия мандат за съставяне на правителство на социалистите на 5-ти май. По-рано днес държавният глава Румен Радев заяви, че очаква БСП да състави правителство.

"Ще предложим за обсъждане три възможности - и каквото реши Националния съвет", посочи лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Сложна ситуация, считам, че трябва да върнем мандата - мое лично мнение. Не виждам чуваемост", заяви Калоян Паргов от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Бай ти

преди 2 години

Щом цялото герберастие вие на умряло е ясно че сме на прав път. Интересно как всички сте антикомунисти а ревете за авторитарния режим на комунистическото чедо Борисов. Явно през годините е имало обществена лоботомия

52

пенсионерка

преди 2 години

Ако не беше разгонила старите кучета, можеше и да спечелиш повече проценти, но ти реши да си оставиш послушните пуделчета за да ти играят по свирката и сгреши много. Аз го перефразирам от един твой бивш съпартиец. Сега си се оплела като пате в кълчища....не знам какви са трите ти неща, но четвъртото е да се скриеш някъде.

51

4epa

преди 2 години

СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!!!!

fallback