Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Народното събрание ще заседава днес с нов дневен ред, който обаче отново включва обсъждане на окончателните промени в Изборния кодекс. Вчера заради отхвърляне на седмичната проектопрограма заседанието на парламента се провали, припомни Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Председателят на Народното събрание Ива Митева от "Има такъв народ" свика пленарно заседание с нов дневен ред, в който отпада първо четене на промените в Закона за политическите партии. Измененията предвиждат намаляване на партийната субсидия от 8 лева на 1 лев за действителен глас.

Отпадат и трите проекта за създаване на временни комисии, две от които за проверка на обектите на територията на лесопарк "Росенец", внесени поотделно от ГЕРБ и Демократична България, както и проект на решение за създаване на временна комисия, която да установи фактите и обстоятелствата при използване на сълзотворен газ от органите на реда срещу протестиращи граждани миналото лято.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Те нека да продължават в същия дух и тогава ще видят какво са истински неплатени протести.

7

Калеко Алеко

преди 3 години

До Ами честито ... Ами да Честито, при това според новия изборен кодекс състава на ЦИК ще се назначава не от НС, а от фигуранта което е нова стъпка в демократичния процес, така че Румбата ще назначава тези дето ще му броят бюлетините на президентските избори ... !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера нахалството на желаещите някаква промяна пък било то и дълбока криза. Мъдрият български народ даде повече гласове на партиите на статуквото - гласовете за БСП ГЕРБ ДПС взети заедно са доста повече от гласовете за партиите на промяната. И с право, защото те са доказали с годините че са отговорни и способни да управляват малко или много в интерес на целия народ. Не виждам никаква демократична причина да се дава властта на истерично крещящото МАЛЦИНСТВО. Демокрация ли имаме в България или Октомврийска революция?

fallback