fallback

Протестиращите срещу Изборния кодекс привърженици на ВМРО, които се събраха пред Народното събрание, а впоследствие и пред президентството, се сблъскаха с представителите на "Има такъв народ". Последните излязоха от срещата си с Румен Радев, на когото върнаха мандата за съставяне на правителство.

Хората на Слави бяха посрещнати с възгласи "турски мекерета", в един момент дори бе направен опит Тошко Йорданов да бъде закичен с фес.

В крайна сметка всичко се размина със словесни престрелки, а Йорданов и Стефанова успяха да потеглят с автообила си. Ивайло Вълчев от ИТН се спря и се заговори с Александър Сиди и заяви, че "всеки има право да протестира"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

кряскащите

преди 2 години

Тези младежи са нищо повече от неосъзнати комсомолци от "ВМРО-Иван" (ДС агент Иван - Каракачанов).

104

ИТН-турски мекерета

преди 2 години

Нека шоуто продължи!!!!Народът иска хляб и зрелища!Тошко Африкански яхнал един мерцедес S-класа пред отворения прозорец на пРЕЗИДЕНТА, гледаше с лакоми очи държавната софра и от време на време се чеше с космата си ръка по тъпата кратуна, точейки лиги за Конституционни промени....

103

Анонимен

преди 2 години

Цъкат минуси, обаче не могат да назоват нищо което Бойко е съсипал което да не е било съсипано още преди него. Пишат, че крадял. А допреди него не се е крадяло.

fallback