Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Според премиера в оставка Бойко Борисов промените в изборното законодателство ще се направят, за да се гарантира служебна победа на държавния глава Румен Радев на предстоящите президентски избори.

Oще по темата

„Променят Избирателния кодекс, ама той не е за тия избори важен, той е важен за президентските избори, така че някой услугва на президента, за да има служебна победа. Да видим дали ще е така, някой като почне да прави с умисъл нещо, винаги народът го наказва. Явно, президентът колкото и да се мотае, а той се мотае само поради една тема - да си смени правилата изборните за президентските избори“, каза Борисов по време на среща с представители на туристическия сектор.
 
Пред тях той съобщи, че ще бъде приет националният План за възстановяване и устойчивост.

„Утре ще приемем и плана и ще го пратим, като искат, то не е библия, може след това да се поправи, да се преписва, да се слага, те са гъвкави документи, това е ежедневен преговор с Европейската комисия, с хората, които дават пари. Планът за подпомагане не искат да коментират, нали само казват - не е хубаво, добре, дайте да видим вашия и да го сравним. Ето, аз извадих кабинета, казах - това ще са министрите, това са, хората да знаят за кого гласуват. Дават ни един премиер, който само да ходи и да върне мандата. Няма министри, няма екипи, няма какво ще се прави във всичките тези сфери“, коментира премиерът в оставка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

386

Анонимен

преди 3 години

Каква е отговорността на пресзидента, затова че партии, чиито членове не са участвали в протестите, усетиха "авантата" и се наредиха на опашката да яхнат държавата? И че ИТН се оказа "празен въздух под налягане", а на Боце му хареса 11 години да яха държавата, довеждайки я до просешка тояга? И ако първата изборна победа на ГЕРБ беше с призива да махнат корумпетата, то следващите две победи бяха на герберските структури, овладяли държавната администрация, Народното събрание, съдебната власт.

385

Биволъ

преди 3 години

Бойче,каквато и промяна да правят пак няма да гласуваме за бесепарското ***, каквато и промяна да правят пак ще гласуваме и машинно за ГЕРБ.

384

До 409

преди 3 години

Това да не ти е да местиш кончетата по шперплата.

fallback