fallback

С нас от втората партия, която се очаква да получи мандат, не са водени преговори засега, ние продължаваме да отстояваме това, което сме заявили в предизборните си обещания. Съюз с ГЕРБ няма да правим. Това заяви Христо Проданов - заместник-председател на парламентарната група на "БСП за България", пред БНТ.

Според Проданов с премахването на партийната субсидия партиите биват бутани в ръцете на олигарсите.

Oще по темата

БСП доказа, че не влиза в задкулисни договорки, допълни Проданов.

Според него левицата ще даде подкрепата си по отделни политики, които са отстоявали и в предишното Народно събрание.

За да се случи нещо добро за България, трябва да бъде отстранена ГЕРБ, каза Проданов.

Левицата ще реши на Национален съвет и в партийните структури дали да подкрепи Румен Радев за втори мандат, но Проданов изрази лично мнение, че на 99% това ще бъде предложението на БСП за президентските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 Партиите по света и най-вече в ЕС са без субсидии именно заради това , че се поддържат от големи компании за да прокарват политика удобна за тях. Не случайно в Брюксел в непосредствена близост в супер луксозни сгради се намират офисите на големите лобисти. И то най-законно! Та ние вървим по техен път, но наивниците вярват ли вярват ... на Слави.

58

Анонимен

преди 3 години

Как партиите по Света могат без субсидии, само нашето БСП не може?

57

Анонимен

преди 3 години

Oт БКП=БСП се пръкнаха всички олигарси.Нали партията майка след порения и преврат на 10 ноември им раздаде парите на народа в едни куфарчета та да станат капиталисти.Няма да им изброявам имената,цял народ ги знае.

fallback