59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62 Партиите по света и най-вече в ЕС са без субсидии именно заради това , че се поддържат от големи компании за да прокарват политика удобна за тях. Не случайно в Брюксел в непосредствена близост в супер луксозни сгради се намират офисите на големите лобисти. И то най-законно! Та ние вървим по техен път, но наивниците вярват ли вярват ... на Слави.

58

Анонимен

преди 3 години

Как партиите по Света могат без субсидии, само нашето БСП не може?

57

Анонимен

преди 3 години

Oт БКП=БСП се пръкнаха всички олигарси.Нали партията майка след порения и преврат на 10 ноември им раздаде парите на народа в едни куфарчета та да станат капиталисти.Няма да им изброявам имената,цял народ ги знае.

56

БЕСПАРКО

преди 3 години

като му гледам тъжната физиономия ми иде да си хвърля обувките на бoклука и на кутията да напиша ДАРЕНИЯ ЗА БСП.

55

Анонимен

преди 3 години

Не че сега не са в ръцете на олигарсите, ама има нещо вярно.

54

амчи

преди 3 години

ни сти ли вий улигарсити ?

53

Анонимен

преди 3 години

Всички олигарси в България са комунисти и отрочетата им. Вижте кои са собствениците на Курортните ни комлекси - Арабаджиеви ,Диневи, Златеви и все на юг ... всички са с червена нишка.

52

Анонимен

преди 3 години

че сега да не е различно, само се смучат оюе пари от бюджета да може послушните и роднините им да са на лебец наредени.

51

Анонимен

преди 3 години

togava i casino oligarsite da gi hraniat i paziat, da si plastat za policia, mitnichari, doktori, daskali, pojarnikari, askeri, sadii, medii, prokurori, sportisti...inak she ima boy...box...kato vi gledam kak sa v boksa bg hazartni, alkoholni, hotelierski, koncesionerski oligarsi bossove...;-)))

50

До КУРнито....

преди 3 години

Сега да ви питам що ще прайте с Учиндолецот !

49

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 51: И какво значи "олигарси" и кои са те в БСП? Имаше един - Георги Гергов (собственик на ЦУМ), и той получи от Бойко 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това (и още си стои така). Сега е изключен от БСП. Кои са другите и какво притежават, можеш ли да кажеш? Или само пишеш по опорна точка.

48

ШУМКАР

преди 3 години

И АКО МОЖЕ ЕДНА ТЕНЕКИЯ СИРЕНЕ И МАЛКО ЛЯБ ЧЕ МИ ОМРЪЗНА САМО МЕСО. АЙРЕ БСП СМЕЛО НАПРЕД ПРОПАСТА Е ПРЕД НАС НАПРЕД ДРУГАРЕЕЕЕ.

47

Анонимен

преди 3 години

Ми то в БСП май повече олигарси от ГЕРП (не съм точен), но явно се иска да има партийни олигарси! Аз така го разбирам! За какво са им субсидии, ако народа или по-голямата част от народа се доволни от политиката! Те няма да гласуват за други, защо?

46

Анонимен

преди 3 години

Защо вие от бсп имате притеснения? Нали сте бсп- честни и неподкупни? Нали вие няма да отидете никога в ръцете на олигарсите? Какво ви интересуват другите партии? Да му мислят те! Да си носят отговорността!

45

Това е

преди 3 години

Така. Нека се провери колко е издръжката на НС и е редно след като са народни избраници, не би трябвало да получават заплати и да използват това за собствения си бизнес.

44

Анонимен

преди 3 години

Субсидиите за партиите трябва да се увеличат, а не да се намаляват популистки. Всяка партия се нуждае от средства и ако не са от субсидии, олигарсите ще си купуват партии. В момента средства имат само тези, които откраднаха стотици милиарди през последните 12 години. Това са азбучни правила и не е лошо да се поназнайват.

43

Реалист

преди 3 години

Тия па ***!? То па като че ли сега не са...

42

Анонимен

преди 3 години

Че те сега на би да са в ръцете на народа?

41

Анонимен

преди 3 години

Е, то и вие трябва да бъдете отстранение заедно с ГЕРБ и ДПС, но... Видяхте се в по-изгодна позиция и веднага надигнахте глави

40

Перничанин

преди 3 години

Не може всяка партия влязла в парламента, а дори и тези дето не са да получават милиони. Нали основната идея е да се сложат доказани хора, които да взимат решения, а не да са на заплатка и далаверка. Партиите нали си имат членове, да им се сложи някакъв членски внос по-голям и да си ги издържат.