Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Парламентът ще проведи първото си редовно заседание в петък, като точка първа ще е изслушване на премиера Бойко Борисов. Това е решението на Председателския съвет, съобщи  председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Oще по темата

Заседанието ще насрочено за 10 ч.

Ще бъде обсъдено и предложението на ИМВ за създаване на комисия за ревизия на предишното управление, както и първите 3 комисии - правна, здравна и бюджетна.

Депутатите ще заседават в старата сграда на парламента до приключването на ремонта в бившия Партиен дом, обясни още Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

186

Анонимен

преди 3 години

"Борисов не е длъжен, да се явява никъде."-- първо го викат доброволно да се яви,а като не се яви, по-нататък ще трябвадоброзорно на друго място за изясняванена някои факти.

185

Анонимен

преди 3 години

Лойко го играе с *** номерца - пуснал отпуск като разбрал, че ще трябва да ходи в парламента да го припитват за плана за възстановяване. Евала, това ли ви е отговорното поведение герберски калинки?!? Би си камшика най-голямата тиква, а останалите да се чудят как да се оправят. Съд и затвор му е малко на тоя плешивец от Банкя!!!

184

Анонимен

преди 3 години

сега разбрахте ли, че сме мнооого далеч от демократично управление. Ако бяхме демократично управление, Лоената топка щеше да се яви на изслушването в парламента, да не говорим, че той отдавна не е стъпвал там. Както и други дупетати като Дебелян. Всичко е фасадна демокрация и яко крадене и плюскане. Трябва съд, затвор и конфискация на имущество иначе язък за всичко.

fallback