Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов е с коронавирус, като информацията бе потвърдена от неговия заместник в партията Тошко Йорданов.

"Както знаете господин Трифонов имаше симптоми на COVID и днес теста му излезе положителен. Господин Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", уточнява Йорданов.

Oще по темата
В изборната нощ Трифонов сподели в социалните мрежи, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Затова и запази мълчание, което продължава и до днес.

По-рано през деня, пак във Facebook, той благодари за подкрепата и гласовете за "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

482

НЕ ВЯРВАМ

преди 3 години

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НАЙ-ГНУСНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КИЧ-КОМУНИЗМА -ТРИФОНОВ НЕ Е БОЛЕН ОТ ВИРУСА , А ВРЕМЕННО СЕ УКРИВА, ТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДС-СЪВЕТНИЦИТЕ НА ФИГУРАНТА ДА МУ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ПО ТЕХЕН ОБРАЗЕЦ. ТОЗИ НОМЕР ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗЛИШЕН, ЗАЩОТО ИСТИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНО ПРИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.

481

Анонимен

преди 3 години

https://pik.bg/ето-го-бъдещия-премиер-на-голо-снимка-news1016370.html

480

мхмх

преди 3 години

Пожелавам му, АКО е истина, да оздравее. Но колко е лошо цяла година да говориш с пренебрежение за вируса, да спекулираш как властта го ползва за печелене на дивиденти, да правиш скечове с НОЩ, а сега да излизаш и да казваш, че спазваш мерките на.. НОЩ. Разбира се, съмненията, че се крие, а и съответно лъже, остават, а това дава особено лош вкус на нещата с този болен човек.

fallback