Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Иск за 15 000 лева е завела председателката на БСП Корнелия Нинова срещу социалистката от Варна Албена Шавел, която е и шеф на най-голямата основна партийна организация в район “Одесос” в града. За предстоящото дело съобщи самата Шавел във Facebook. И отново поиска публично оставката на Нинова като лидер на червената партия, пише „Труд“.

Oще по темата

“Съди ме, защото като социалист винаги съм заставала на страната на моята партия БСП и на страната на лявата идея. Корнелия Нинова ме съди за непосилна за възможностите ми парична сума. Ще продължавам да се боря за идеите си и за свободата да ги отстоявам”, написа Албена Шавел в социалната мрежа.

“Срамно, но е илюстрация на “визията”. Давам веднага малка сума за подкрепа, направете специална сметка”, написа в подкрепа на Шавел икономистът Боян Дуранкев.

“Поредният случай е достатъчно показателен за това, че проблемите в БСП явно не са решени. Критики и различни позиции няма как да бъдат спрени със съдебни дела. Не е необходимо госпожа Нинова да въвлича съда в подобни игри, ако мога така да се изразя”, заяви пред “Труд” политологът доц. Татяна Буруджиева. Тя бе депутат от гражданската квота на БСП, но в момента също е дадена на съд от Нинова за мнение в интервю за пловдивска медия.

“Първото заседание на моето дело е на 11 май, въоръжила съм се с търпение”, каза още Буруджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Нинче само така 6 000 000 делено на 15 000 остават ти още 399 дела в съда и партията ще върне надвзетите субсидии. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРКО НИНОВА

72

Вуте

преди 3 години

На тая и е време да се пенсионира, да хваща самолета, и право в Щатите при синчето си.

71

Анонимен

преди 3 години

Нинова не заслужава и коментари ,болна ,алчна страдаща от мания ,че може да оправи България .На следващите избори ,ако е още на Позитано младите ще питат какво беше това БСП.

fallback