Снимка: БГНЕС
fallback

Зам.-шефът на парламентарната група на БСП и шеф на предизборния щаб Георги Свиленски е в болница с коронавирус. Той е приет във вторник във ВМА с начален стадий на пневмония, но състоянието му е стабилно, пише "24 часа".

Заради болничния престой и карантината след него Свиленски, който е водач на червената листа в столичния 24-и МИР, най-вероятно ще пропусне по-голямата част от предизборната кампания.

От "Позитано" 20 не съобщават засега кой ще замести болния им колега начело на щаба. Не е ясно още и дали ще има карантинирани заради контакти с него.

Не се знае дали ще се наложи тестване и на депутатите, тъй като последният работен ден на парламента бе миналия петък.

Под въпрос е и дали Свиленски ще успее да се включи в заключителното заседание на 44-ото народно събрание на 25 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 52: "Мутафчийски нали каза"? Мутафчийската дружинка и министър Ангелов всеки ден казват по нещо.Всеки ден поне половината новини са все за коронавирус. Месец преди изборите отваряме за да тръгне броят на заразените нагоре, да се напълнят болниците и да започнат да *** хората по стълбите или в линейките. И всичко това се прави умишлено за да се уплашат хората (особено по-възрастните) и да не отидат да гласуват.

48

Анонимен

преди 3 години

МЪ КЪ ВЪВ ВМА- ЗАЩО НЕ ПРИ МАНГЪРОВ- АБЕ ХОРА, ЗАЩО ПОЛЗВАТЕ ОПОРКИТЕ НА МАНГЪРОВ, А СЕ ЛЕКУВАТЕ ВЪВ ВМА, ЗАЩО?

47

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски нали каза , че във ВМА няма свободни места и между другото много хора с пневмония си стоят вкъщи и се лекуват. Много интересно за определени хора как светкавично има всичко, ама няма управляващи, няма опозиция, щом кихнат веднага в болница обгрижнани като рохки яйца. Ами как да вярваме на тези хора, които на нас само ни казват да стискаме зъби, а за себе си се грижат първокласно!

fallback