Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На този ден може би всички ние трябва да си направим равносметка за ситуацията и състоянието на страната, защото предстои да вземаме много важни решения като български граждани. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след като участва в церемонията по издигане на националното знаме пред паметника на Незнайния воин в столицата, цитиран от БТА.

Той посочи, че имаме нужда от обединение, от обединителен патриотизъм, но не и от национализъм.

Нека тези 143 години като лента да ни минат през съзнанието и да дадем оценка на състоянието, в което се намираме днес, каза още Карадайъ.

Според него моментът сега е преломен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

Абе номер 50 стига гонил хората!!! КАТО не ти изнася историческата истина, че когато е имало турско присъствие българите са просперирали. Вземи отрова или пистолет насочи го към главата си и дръпни спуска.

47

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се знае, че са ни клали, че са ни крали чред кръвен данък децата. Който не се чувства българин да си ходи в Анадола.

46

Проста работа

преди 3 години

ДПС наи истинската партия в България, всички останали партии са БКП...КОГАТО е имало турско присъствие на балканите НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ Е ГЛАДУВАЛ И Е ИМАЛ ВСИЧКО КАКВОТО Е ПОИСКАЛ.. ИДВА РУСКОТО РОБСТВО И В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е ПОД РУСКО РОБСТВО.. И БЪЛГАРИТЕ ГЛАДУВАТ...

fallback