Снимка: БГНЕС
fallback

Създават се две нови структури в състава на Българската армия - Командване за логистична поддръжка и Командване за комуникационно-информационна поддръжка и киберотбрана. Това е записано в промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, които бяха приети от НС на първо четене.

С измененията се разширяват правомощията на началника на отбраната, като същият вече ще упражнява непосредствено ръководство на командирите на командвания и командирите на трите вида въоръжени сили.

На началника на отбраната се възлагат и отговорности по разработване на плановете за действие на въоръжените сили, активиране на силите и изпълнение на конкретен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

A

преди 3 години

До Марио Тагарински 8Те не могат да работят на новите ком, които са опростени за младите. Правец няма да могат и да го пуснат.

16

Анонимен

преди 3 години

Дебелото шкембе заедно с комплексирания началник на отбраната разграбват като за последно, защото след изборите вече няма да могат................

15

Ваньо

преди 3 години

Само пари гълтат, а нищо не правят. Ако някой ни нападне, няма и пръста да си мръднат, защото знаят, че са гола вода...Да я закриват окончателно..

fallback