Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, със своя заповед, определи комисия от експерти на Министерството на здравеопазването, която да извърши оглед на мястото на трагичния инцидент, при който 16-годишно дете от София почина в следствие на токов удар.

Oще по темата

Тъй като в публичното пространство бяха изнесени твърдения, че шахтата, по която е протичал ток, обслужва УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, комисията има за задача да установи обстоятелствата и да изготви доклад до края на днешния ден, 15 февруари.

Здравният министър изпрати писмо и до д-р Антон Петков, изпълнителен директор на болница „Св. Иван Рилски“, с което изисква, също в рамките на днешния ден, от лечебното заведение да предоставят на министерството цялата известна им информация по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Този случай е непростим за безхаберието на Фандъкова,която само преразпределя уж пари на общината на когото трябва.Чашата преля.Отиде си беззащитно дете,а охранени чичаци и лелки смър дят!

17

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че момчето е виновно, че си е намокрило обувките. Иначе всичко щеше да си е ок. Нищо че можеше да се случи на абсолютно всеки, или например на майка с дете, или с 2 деца и всички да светнат. Пак виновни няма, няма осъдени, няма дори порицание. Просто нещастно стечение на обстоятелствата да минеш по оголен кабел, колко му е. Скапана държава.Същото се случи и на Славейков. Нямаше осъдени, а фонтанът беше затворен завинаги, щото видиш ли той е виновен, не некадърниците дето са го строили.

16

СВЪРЗВАНЕТО

преди 3 години

ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ КОЙ ТЕХНИК Е НАПРАВИЛ СВЪРЗВАНЕТО???? ТОВА БЕЗ ТЕХНИК НА ЧЕЗ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ!!! ТРЯБВА ДА ИМА ПОДПИСАН ПРОТОКОЛ ЗА СВЪРЗВАНЕТО И ЛИЧЕН ПОДПИС НА ТЕХНИКА И НА ПРИЕМАЩИЯ.

fallback