18

Анонимен

преди 3 години

Този случай е непростим за безхаберието на Фандъкова,която само преразпределя уж пари на общината на когото трябва.Чашата преля.Отиде си беззащитно дете,а охранени чичаци и лелки смър дят!

17

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че момчето е виновно, че си е намокрило обувките. Иначе всичко щеше да си е ок. Нищо че можеше да се случи на абсолютно всеки, или например на майка с дете, или с 2 деца и всички да светнат. Пак виновни няма, няма осъдени, няма дори порицание. Просто нещастно стечение на обстоятелствата да минеш по оголен кабел, колко му е. Скапана държава.Същото се случи и на Славейков. Нямаше осъдени, а фонтанът беше затворен завинаги, щото видиш ли той е виновен, не некадърниците дето са го строили.

16

СВЪРЗВАНЕТО

преди 3 години

ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ КОЙ ТЕХНИК Е НАПРАВИЛ СВЪРЗВАНЕТО???? ТОВА БЕЗ ТЕХНИК НА ЧЕЗ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ!!! ТРЯБВА ДА ИМА ПОДПИСАН ПРОТОКОЛ ЗА СВЪРЗВАНЕТО И ЛИЧЕН ПОДПИС НА ТЕХНИКА И НА ПРИЕМАЩИЯ.

15

стоян

преди 3 години

19.30ч.протест пред общината.Оставка,съд и затвор за Фандъкова.И ако и този път няма виновни ще трябва да ги бесиме по стълбовете.Крайно време е.

14

Анонимен

преди 3 години

Лекари ще оглеждат шахта, по която тече ток. Хахахах. Коцко Здравето съвсем изтърва козичките, честно.Само да питам - дори да открият нещо лекарите, каква правна сила имат техните заключения на коремни хирурзи относно електрическия ток? :)

13

User

преди 3 години

Криене зад колективна безотговорност! Така държавата воюва срещу гражданите си!Съболезнования на близките на момчето!

12

Абе...

преди 3 години

...нещата май клонят към установяване на виновност у павилиона, с доказано съпричинителство от страна на момчето, позволило си без разрешение да стъпи върху чужда собственост на тротоара...Жалко за поредната безсмислена жертва на нечия безотговорност! Нека това дете почива в мир! Съболезнования на близките му!Ииии - съд до дпука!

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз като ви казах вчера, че бащата няма кой да осъди, щото всички са невинни, и че трябва сам да раздава ОЛОВНИ присъди по бързата процедура вие ми цъкахте минуси.А днес кво- общината вика шахтата е на ЧЕЗ, ЧЕЗ вика шахтата е на общински тротоар, болницата вика ние сме дали под наем ама не сме свързвали обекта към мрежата.И всички са невинни, а просто е инцидент. Детето е виновно, че е стъпило на шахтата.

10

Анонимен

преди 3 години

В две гофрирани тръби, бяла и черна са прокарани кабели за павилионите. Вързани са за парапета и се въргалят в кишата. Черната захранва точно близкия до инцидента павилион. Момчето или е настъпило кабел в снега или е хванало парапета...

9

Анонимен

преди 3 години

То даже аз видях кабела, който е свързан от кой-знае-кого, те сега ще гледат кого обслужвала шахтата. Проверете и кой използва тротоара за преминаване, може и там да откриете виновника.

8

Анонимен

преди 3 години

За парапета са вързали некадърно кабела на павилиона и са го офазили.... Сега да излезе кмета на район Триадица и да се извини публично за вчерашното му интервю по новините!

7

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има дали шахтата обслужва болницата!?Въпросът е има ли незаконно и/или необезопасено свързване и от кого?

6

Анонимен

преди 3 години

На журналистите хиляда пъти им се повтори, че този кабел не захранва двата павилиона на тротоара, но едно си знаеха. Толкова ли е трудно да проследят кабела къде отива, голямо разследване ще трябва да падне, пак ще покрият всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

Главното е от всяка дейност да се краде и нищо да не се прави както трябва.

4

Анонимен

преди 3 години

ЧЕЗ взимат един куп пари за включване към електропреносната мрежа. А как ще стане това тях не ги интетесува. (Защо!!!) И като се извика случаен електротехник това се случва за съжаление.....Загиват невинни хора.

3

Почва се

преди 3 години

Комисии, експери, специалисти....да замажат. Видя се по телевизията кабела. Какво ще изследват тия комисии???

2

Генерал Зима

преди 3 години

От кога докторята започнаха да разбират от електричество и разследвания?!Да почива в мир невинноте дете!

1

уууууу

преди 3 години

Аман от комисии!Сутринта Румен Бахов го показа бе отсреща от жил.блок има пуснат кабел който след това е привързан към пешеходнната ограда.