Снимка: БГНЕС
fallback

 Президентът Румен Радев започва срещи с извънпарламентарни политически партии на "Дондуков" 2. Разговорите са част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящия парламентарен вот.

От 10.00 часа днес ще се състои среща с ПП "Има такъв народ". В 11.15 часа президентът ще разговаря с представителите на Обединение "Демократична България".

В 12.30 часа ще се състои консултация със сдружение "Изправи се.БГ" и "Отровното трио". Последната среща за деня е с ПП "Възраждане", която ще започне в 13.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Анонимен

преди 3 години

И Тръмп стана фактор в политиката. Не въпреки, а заради това, че във всичките му сгради 50-60% собственост имат руски олигарси, близки на Путин със санкции върху тях и бивши руски военни. Русия притежава Тръмп собственост за над 150 млн. долара.Не е зле повече да се осветяват такива връзки, преди, а не след "факторите" да са ги надробили едни...

135

Време за промяна

преди 3 години

До Въпроси?: И защо не, ако така искат участниците. А Бабикян стана фактор в политиката и без да е лидер на партия. Няма нищо лошо в това да се вземе в предвид и неговото мнение за организацията на изборите.

134

Тикволандия

преди 3 години

Как ще ги преживее Бойко тези консултации наистина нямам идея. Как така не се консултират с него, а с президента Радев? Май времето на Бойко изтича. От тези, които имат шанс да влязат в следващият парламент никой показва желание да прави коалиция с ГЕРБ.Отиваме към варианта Орешарски, но след това младите и красивите май няма да върнат пак Бойко в Министерския съвет. Не и този път.

fallback