Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели. Това казах на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу COVID-19". Това написа в своя Facebook профил премиерът  Бойко Борисов.

Oще по темата
"Ситуацията е наистина тежка и трябва да се подкрепяме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-важен и ще положим всички усилия да го съхраним", посочва той.

Борисов е прикачил в профила си в социалната мрежа пост от снощи на министър-председателя на РС Македония Зоран Заев, в който той благодари на България за обявеното решение за даряване на ваксините срещу коронавирус.

"Аз лично благодарих на премиера Борисов, правителството на България и българския народ за солидарността и хуманния жест и изключителния акт на приятелство към македонския народ и всички граждани на Северна Македония", пише той.

По думите му, в тези тежки за двата народа времена, това е важен жест на солидарност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 3 години

Самозабравил се банкянски шоп,търгува с народът си,както му нареди Макрон и леля Меркел. Олекнал,компрометирал се пред колегите си от държавите членки на ЕС,шопът ни използва,плетейки кошницата си,която скоро ще се издъни.Забогатял,охранил се,"бащицата"никога не е мислил,че българите са толкова прости и че може да ги върти на пръста си както пожелае.Заврял си Родината си в най дълбоката пропаст,народът ти беднее,а ти безочлив индивид,искаш отново да го яхнеш.

50

ха-ха-ха

преди 3 години

Когато българина гледа как някой друг краде,и направо от завист и злоба освирепява!:)))))))))))))))))))))))))))

49

бацо

преди 3 години

Какво общо има един жест на солидарност с крадливата и компрометирана мутра на Борисов. Толупа да не ги е купил тия ваксини от джоба си. Евтини ПР номера на един престъпник-

fallback