Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Какви са новите управленски идеи на социалистите и какви политики предлагат за справяне с икономическите щети от коронавируса?

"Станахме свидетели от началото на март до юни месец на първа вълна на рецесия. В момента се намираме във втора вълна на рецесия и не знаем докъде можем да стигнем. Говори се за период на възстановяване около 2 години", каза Крум Дончев, който е член на Националния съвет на БСП, в предаването "Денят ON AIR".

Той добави, че от БСП са направили анализ, базиран на данни на транспортния пазар към момента и през миналата година. "Между март и юни месец наблюдаваме един спад от около 30% на стокообмена. След това се вижда един феномен на изчезване на транспортния пазар от капацитет. При рестарта след първата вълна се получава търсене на тези нужди от пазара", обясни социалистът.

Според него усвояването на мерките е малко и много хора не искат да се възползват от тях заради тежките изисквания.

"БСП направи 204 предложения и нито едно не беше прието. В момента се работи по алтернативния план на БСП. Новият Национален съвет на БСП конструира експертните си съвети. Разработва се платформата за предстоящите избори", подчерта Крум Дончев в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му когато и да са изборите, БСП ще бъде готова за тях.

"За нас е изключително важно хората да излязат и да гласуват. Машинното гласуване трябва да бъде реализирано. Много платформи ще се напишат, въпросът е дали ние можем като хора да покажем нашите морал, ценности, грижа за околните и социалната си отговорност", категоричен бе Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

БЕН

преди 3 години

ПАРАЛЮБЦИТЕ ОТ БСП СЕ НАДЯВАТ ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА.НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ТОВА.

16

анонимен

преди 3 години

Та ние от 30 г. все сме в рецесия, даже и без пандемия, благодарение на БСП и ДПС, които дърпаха България назад! И ББ не е цвете, но управлява само от 10 г. Налапахте се всички , и от ляво, и от дясно, и на-вече балансьорите от ДПС, а сега народа измира, беден, гладен и болен!

15

от Мадрид

преди 3 години

Тези от БСП дойдат ли на власт..., ще управляват, като социалистите в Испания. Ще се съюзят и с дявола.

fallback