Снимка: БГНЕС
fallback

През следващите седмици ще работим активно с Българския лекарски съюз, за да помогнем на докторите да знаят всичко за всяка ваксина и да бъдат максимално полезни на пациентите по темата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на среща с ръководството на Българския лекарски съюз, в която участва и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Oще по темата

Освен темата за ваксините срещу COVID-19, в рамките на срещата бяха обсъдени и въпросите за приравняването на антигенните тестове с PCR тестовете по отношение на карантинирането, финансовата подкрепа за медицинския персонал на първа линия, подготовката за издаването на електронни рецепти, както и подобряването на комуникацията между БЛС и НЗОК, съобщиха още от правителствената пресслужба.

Участниците в срещата бяха единодушни, че е необходима още по-тясна координация при работата в борбата срещу пандемията. В този контекст Българският лекарски съюз ще предложи свой представител, който да участва в работата на Националния оперативен щаб.

Ръководството на лекарския съюз изрази подкрепа за въведените противоепидемични мерки и за тяхното продължаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Rockstone Corporatio

преди 3 години

предоставят изгодни финансови заеми без излишно хълцане. Предлагам финанси от 50 000 до 10 000 000 с падеж до 240 месеца. Бърз и ефективен процес на одобрение с висока производителност на одобрени заявления. Можете също така да имате лична среща във вашия град за подписване на договор за заем. Уреждане на целия заем в рамките на 24 часа след подписване на договора. Можете да получите по-подробна информация на имейл: rockstonecorporation1***gmail

56

Анонимен

преди 3 години

"Ще работим с БЛС, докторите трябва да знаят всичко за ваксината"- каза Буратино и носа му порастна с още сантиметърНа времето учехме една приказка за лъжливото овчарче... Не хващаш дикиш Буби. Ние те знаем вече

55

Тикволандия

преди 3 години

Бойко знае всичко за ваксината и ще обясни на лекарите от БЛС това, което не им е ясно.Тиквите не трябва да се поливат, те сами си растат.

fallback