57

Rockstone Corporatio

преди 3 години

предоставят изгодни финансови заеми без излишно хълцане. Предлагам финанси от 50 000 до 10 000 000 с падеж до 240 месеца. Бърз и ефективен процес на одобрение с висока производителност на одобрени заявления. Можете също така да имате лична среща във вашия град за подписване на договор за заем. Уреждане на целия заем в рамките на 24 часа след подписване на договора. Можете да получите по-подробна информация на имейл: rockstonecorporation1***gmail

56

Анонимен

преди 3 години

"Ще работим с БЛС, докторите трябва да знаят всичко за ваксината"- каза Буратино и носа му порастна с още сантиметърНа времето учехме една приказка за лъжливото овчарче... Не хващаш дикиш Буби. Ние те знаем вече

55

Тикволандия

преди 3 години

Бойко знае всичко за ваксината и ще обясни на лекарите от БЛС това, което не им е ясно.Тиквите не трябва да се поливат, те сами си растат.

54

НОВ ВИД ВАКСИНИ

преди 3 години

US учени: Ваксини, които се вдишват, предизвикват по-силен имунен отговорПо този начин във вентилационните системи на сградите могат да ваксинират хората без да разберат какво са вдишали.

53

Ганев

преди 3 години

Недей да работиш с този измислен съюз.... Теоретично е НЕВЭЪЗМОЖНО лице учило за уши - нос и гърло да говори за ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ, камо ли за ценообарзуване...Това са професионално ограничени хора в тази СЛОЖНА МАТЕРИЯ... Те лобират за за тази кастова система . ....Щом бъркане в нос и тестване на машината на т. нар. PCR тест го оценяват на тези големи пари - НЯМАМ ДУМИ..... Просто зарежи тези персони

52

иванов

преди 3 години

Познаването на ваксината е само от тези които я правят и нищо повече. Останалото са илюзии и фантазии. Т. нар. ваксина щом е ВРЕМЕННА - за няколко месеца действие - означава че от нея НИЩО НЕ СТАВА

51

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХ ТУЛУПА ПРИЗНАВА,Ч Е ДОКТОРИТЕ НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА ВАКСИНАТА!АМИ КАК Я ОДОБРИХТЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ БЕ ***?И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА :АМА ТЕ ДРУГИТЕ Я ОДОБРИХА ПРЕДИ НАС!ОТ САЩ И ЕС КАТО ТИ КАЖАТ ДА СКАЧАШ ОТ 7 ИЯ ЕТАЖ, ЩЕ СКОЧИШ ЛИ?

50

Анонимен

преди 3 години

Браво, стахановци. Половината коментари изтpихтe.Убедихме се, че не можете да пишете, но в тpиeнeтo сте без конкуренция.Свобода на словото - видими резултати.

49

Анонимен

преди 3 години

Ще знаят докторите бе, чичко, особено ако ти им я разкриеш тая истина. Щот и за нея си компетентен. Както и пи всички други въпроси. Коитопредпочиташ, разбира се, да обсъждаш на английски.

48

Вазов

преди 3 години

Да работим,да работим смелос мишци с нерви със ръце и умНек се чуй у нази живо дело7бодрящий на работата ШУМ!

47

Anonymous

преди 3 години

Пандемията ще свърши, те решиха да поканят докторското съсловие на среща.Пандемията ще свърши, а онзи ден пуснаха PCR тестове по пътеката.Май живеем в Африка!

46

Севи ТВ

преди 3 години

Господина на снимката е илитерат. Не илюминат... илИтерат.

45

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Колко му е да дадеш 50лв на личния лекар и да те пише ваксиниран от квото искаш?Тези работи се правят от години, то това е основната функция на личния лекар - да фалшифицира документи срещу 50 лв.

44

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрата от СИК!Съд!

43

минаващ

преди 3 години

отново подмазване от лекарския съюз.Ей,не може като вожда си да държите на мнението си.Кое му е уреденото????Пълна анархия е в системата.

42

Анонимен

преди 3 години

37, на Русия й е писнало да освобождава късопаметни неблагодарници.Най-пресен пример - Ерменските ашоти и хачики.

41

Анонимен

преди 3 години

До Севи ТВАми ще го предвидят в закона, какъв е проблемът? И всичко ще е наред с конституцията.

40

СРС за всеки

преди 3 години

Тоя Толуп масово ви послушва и снима в баните ви чрез мвр и службите с техника от забранена в ЕС израелска фирма!Невероятно но факт!

39

Анонимен

преди 3 години

Защо да я е унищожил? Според мен Бойко Борисов за 10 години разви България до една нормална европейска държава.

38

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

хахахдавам 50 лв на личната, една бутилка уиски и може да ме пише ваксиниран и от Холерия.Квото искам ще ми пише.