Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

България е държавата, която винаги е помагала на Македония - първи ги признахме, помагали сме финансово, помагали сме и военно, и по време на югоембаргото. Очаквали сме колегиално отношение. Получихме задкулисни игри. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов по БНТ.

Oще по темата

По думите му България настоява Скопие да изпълнява подписания Договор за добросъседство.

Каракачанов защити позицията на ВМРО, тъй като в 125-годишната си история партията защитава българщината. Важно е да прекратим практиката на езика на омразата, призова вицепремиерът.

Той не очаква промяна в отношения на България със Съединените щати след идването на администрацията на избрания за президент Джо Байдън.

В края на този мандат постигнахме немалко, вдигнахме доверието към армията, повдигнахме самочувствието на военнослужещите, общото увеличение на възнагражденията е около 48%, отчете военният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 3 години

Македонизма е добре вкоренен в СМ,най гнусния коминтерновски тоталитарен режим създал днешната им " идентичност" на антибългарска основа с тотална омраза към всичко българско и среднлвековното ни наследство.Сега чакат нов Георги Димитров или да възкръсне, да попречи да изпълняват някакъв договор с " фашистите"!Македонизма е проформа антифашиски за примамка,че горките били окупирани и освободени от сръбската окупация,която много " обичат".Чакат нови предатели на власт,да свършат мръсната работа

71

Анонимен

преди 3 години

Не може да си против коминтерновски решения в СР Македония и даде правиш, че България се е очистила и се е откъснала от Москва. Агент Иван и палето му Джамбазки най добре да поработят по плетеницата на ВМРО с Бобокови, не да правят гаф след гаф

70

ужас

преди 3 години

БНТ пусна документален филм от 1999г "Само защото са българи"Този филм трябва до го гледат Меркел и Урсула фон *** и тогава да ни съветват.

fallback