Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки предлага парламентарните избори да се проведат на 23 май следващата година.

Oще по темата
Пред БНР той определи заявеното от президента Румен Радев намерение вотът да бъде на 28 март като проява на "тяснопартиен инат":

"По-добре е да минат зимните месеци, да мине напрежението и над здравната система, и над хората, за да могат да бъдат проведени по-нормални избори.

Това ще повиши избирателната активност. Само тяснопартиен инат може да вкара хората по време на една зимна тежка обстановка, да ги вкара в избори", посочи лидерът на „Воля“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 3 години

Четиригодишна ефективна присъда виси като меч над главата,над празната глава на това недоразумение.За да се хареса на Боко, който с 40% изостава от президента Радев като одобрение от българите,застаряващия варненски гларус,се превърна на глашатай да тича като кьорав по кръстовищата,да злослови по адрес на Р.Радев. 1.6%,това са симпатизантите на гларуса,който ще си остане във Варна,където ще бъде бързо забравен.

53

Анонимен

преди 3 години

До 40Да, но без БСП, защото Нинова до ден днешен не изговорила думата Барцелона, и упражнява натиск към съпартийци, които разкриват схеми! Освен това няма дистанция към хамалеона Гергов! Това беше!

52

Анонимен

преди 3 години

Магарешки, ти не трябваше ли вече да цвилиш зад решетките?

fallback