Снимка: БГНЕС
fallback

Протестите в София са далеч по-малобройни, но пък снощи възникна напрежение около сградата на ВМРО, което завърши с арести.

Протестиращи избраха за цел централата на ВМРО в София, за да изразят несъгласието си, че партията подкрепя кабинета на Борисов.

Те обаче били изненадани с обстрел на пиратки, димки и бомбички, а от един от прозорците бе изкаран и маркуч, с който хората са били поливани.

Демонстрантите пък счупили входната врата на сградата, която бързо бе отцепена от полицията. Униформените възпрепятстваха и отговорът с яйца по фасадата на сградата, където се помещават Войводите.

По информация на БНТ са арестувани двама души.

От ВМРО отказаха да коментират случая снощи. Според протестиращите в сградата е бил Ангел Джамбазки. Очевидци твърдят в социалните мрежи, че хвърлените бомбички не са били безобидни, а една е паднала върху главата на полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

Анонимен

преди 3 години

Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупят кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.

191

Анонимен

преди 3 години

Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупат кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.

190

Анонимен

преди 3 години

Ангелчо не е бил в казарма, защото там не вземат меки китки. Учил е 12 години право, защото е с психика на третокласник.

fallback