Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев поздрави българските полицаи по случай професионалния им празник.
 
На служителите на реда държавният глава пожелава здраве и благополучие, както и воля и кураж да бъдат истинска опора на обществото и силен съюзник в борбата с престъпността, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Oще по темата


Изпълнявайте своя нелек дълг пред обществото и държавата с чест и достойнство, като защитавате и издигате авторитета на българската полиция, заявява Румен Радев.
 
Държавният глава призовава българските полицаи да не губят стремежа си към професионално развитие и успешно да се справят с предизвикателствата в своята работа в подкрепа на гражданите и обществото.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

щирлиц

преди 3 години

до анонимен: 1.нищо лошо не съм казал против полицайте,а отразявам факти 2.много те страх да не ти изядат хляба 3.българи следете конкурсите за вакантни места в системата на сайта на мвр и се явявайте на тях, ДОРИ НА 90% ДА СЛАГАТ НАСЛЕДНИЦИ НА ПОЛИЦАЙ в останалите 10% има шанс за обикновения и честен българин

17

Анонимен

преди 3 години

До щирлиц- ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БР 3 ОТ 10. 1.2020Г- ЗАПЛАТИ МВР ПОЛИЦАЙ/ПОЖАРНИКАР СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ - 966ЛВ. ...КОГАТО ВИЖДАШ СЛАМКАТА В ОКОТО НА БРАТА СИ, ЗАЩО НЕ ВИЖДАШ ГРЕДАТА В СВОЕТО..И ОЩЕ НЕ ГЛЕДАЙ И НЕ СМЯТАЙ ПАРИТЕ, ГРАФИЦИТЕ, НОЩНИТЕ, ДНЕВНИТЕ, ОТПУСКИТЕ, КОМПЕНСАЦИИТЕ-/ МАХНИ Й-ТО ОТ КОМПЕНСАЦИИ/, НА ПОЛИЦАИТЕ- ГРОЗНО Е.

16

щирлиц

преди 3 години

при 1200лв заплата+20% стават 1440лв +празнични оценки на 6месеца и др.бонуси ще получават по 1600лв.имат 40 работни дни отпуска или 2 месеца!всеки месец имат по 2 компенсаций! на график дневна,нощна и 2 почивни дни за 30 дни в месеца-работят 15 дни -2 дни компенсаций стават 13!1600лв:13дни=123лв надник! общо работят 5 месаца в годината и получават годишна заплата 19200лв! и за десерт при пенсиониране вземат 20 заплати на куп!

fallback