Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града, предаде БНТ.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

Oще по темата

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза още Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава, цитиран от bTV.

През седмицата премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. "Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

за какво му е

преди 3 години

Той вече се пробва с протестите. Видя че мутрите не са никак популярни в България. Отзоваха се само престъпници. Все едно, народа го отхвърля. Явно няма да се справи.

169

Дядо Соци

преди 3 години

Като чета коментарите европейска България ще я бъде.Спокоен съм.

168

Така е ..

преди 3 години

До Истината 166 Радев така и не разбра ,че Русия не може да ни бъде за пример.

fallback