170

за какво му е

преди 3 години

Той вече се пробва с протестите. Видя че мутрите не са никак популярни в България. Отзоваха се само престъпници. Все едно, народа го отхвърля. Явно няма да се справи.

169

Дядо Соци

преди 3 години

Като чета коментарите европейска България ще я бъде.Спокоен съм.

168

Така е ..

преди 3 години

До Истината 166 Радев така и не разбра ,че Русия не може да ни бъде за пример.

167

Да допълня...

преди 3 години

Слава Богу ! И да се маха че ни излага в Европа. Нещо много ,много не го канят в чужбина. Много се застоя тук.И Десито така казва.

166

аз

преди 3 години

Пионките не създават. Тях ги местят.

165

Дзен

преди 3 години

Един човек пуска бълвочи и овцете го слушат.

164

Анонимен

преди 3 години

Марионетката е чистокръвен селинин!

163

Писател

преди 3 години

Има хора, които са виждали как Фигуранта припкал като пинчер при жена си след поредната изцепка и питал: "Как беше? Какво каза Гошо за речта ми ( Гошо бил Свиленски-предишния мъж на Деса ). Даже Фигуранта правел тройка с Гошо понякога.

162

Психиатър

преди 3 години

Този нищоправец не може да създаде нищо ! Той само разрушава ! Ако още го държим там , скоро ще бутне цялата държава и ще ни гази болшевишкия ботуш ! Мирише на мръсни партенки и потни фуражки,драги сънародници ! БДЕТЕ !!!

161

Анонимен

преди 3 години

РадеФ, за нищо не ставаш, ***-фигурант. Гербаджиите може да са крадливи, но поне правят нещо, ти само лаеш лъжливо и пробутваш Йотова, Нинова и Манолова, както и КутеФ.Няма да ви минат превратаджийските номера, мандраджии.

160

Азазел

преди 3 години

Естествено. Единственият проект на този агент на Кремъл е максимална дестабилизация на държавата чрез атака срещу трите власти: изпълнителна (правителството), законодателна (Народното събрание) и съдебна (прокуратурата).

159

Истината

преди 3 години

Толкова е нелепо когато една руска марионетка, защитаваща руските о не българските интереси започне да лъже най_нагло, че :"Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският". А може би Радев така и не научи, че българските интереси не съвпадат с руските.

158

Анонимен

преди 3 години

Радев е слаб в разбирането на политиката. Не може да разпознае нито една опасност за България и не може да даде нито една градивна идея. Явно е, че закъсня с два месеца в създаването на своя партия и сега лъже на дребно за причината

157

Тоз

преди 3 години

Тука всички били гербаджанаци. Или е един, който си вади дохода.

156

До 160

преди 3 години

В Пловдив има редовни протести, но са разредени веднъж седмично. Сега в четвъртък беше последният. От площад Съединение , главната, по край пощата, бул. Цар Борис 3 и затваряне на кръстовището на Сточна гара до 22ч.

155

Румен Р.

преди 3 години

Е.. не моа такива неща да правя !

154

U2

преди 3 години

То пък като създадеш, някой ще ти се върже на проекта. Радев, преди години имаше един депутат с прякор "Гошо ***". Ти обаче го биеш по всички показатели!

153

Анонимен

преди 3 години

Аз живея е чужбина. Липсва ми информация за протестите! Какво става!? Свършиха парите,а *** спечели.... Няма драма, няма протести. Да не спряха изведнъж!?

152

отмъщението на КГБ

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???

151

Чебурашка

преди 3 години

Е, че Фигуранта НИЩО не може да създава, той може единствено да руши, омърсява и осквернява!