Снимка: Facebook
fallback

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в страната ще бъдат построени нови три язовира.

"И да се молим да вали, не само в София, валеше, валеше, а тука няма капка дъжд. Ние трябва да построим поне още три язовира, такава задача съм дал - поне три", каза Борисов.

Премиерът Борисов каза това, докато инспектираше инфраструктурни проекти в Бургаска област.

Oще по темата

ГЕРБ е партия, която носи отговорност и има достатъчно партньори - СДС, патриотите, земеделците. На конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиция, каза още Борисов.

Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция. Те сеят омраза, а ние работни места. Да сеят омраза, ние не им обръщаме внимание, категоричен беше премиерът.                                                                                                                             

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

309

Анонимен

преди 3 години

-330,20-ет години Слави дава хляб на 150- човека.Само индивид с разнебитена психика като теб,може да бълва *** заключения,пълни със завист и неистова злоба.Много станахте лум...те в държавата. Ти, специално ти - 330,си завършен пси...ат.Мразиш успелите българи,защото си некадърен по рождение.Толкова си ***,че това ако е болестно състояние,не те виждам между нас!

308

Киро коравио

преди 3 години

Бохо е уплашен . Ама много уплашен Знае че в Централния го чака Янко Лудиьо да го гърби на заден ход.

307

Анонимен

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

fallback