fallback

Общ преглед
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова, която се върна на депутатската банка, продължава да се радва на вниманието на колегите си в Народното събрание заради новия си вид.
Oще по темата


На редовното заседание на парламента тя дойде усмихната и видимо доволна.

Ангелкова е коригирала носа си, а по-наблюдателните твърдят, че е придала обем и на устните си.

Отсъствието й от изпълнителната власт очевидно й е дало не само повече свободно време, но и видимо я е освежило. Така тя демонстрира коригиран нос и римски профил.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

българин

преди 3 години

Абе гледам я толкова време вече.Та ми стана симпатична чак -:) Ако ми падне,бих я уважил Честно! -:) Ама скоро си тръгват! Искат Не искат!

63

Анонимен

преди 3 години

На третата снимката в профил на Николина Ангелкова ,ясно си личи двойната й гуша .Токова е грозна ,че едва ли една корекция на носа ,може да я преобрази в красива жена .Когато си стегне косата ,изпъкват едни големи,дълги ,грозни елфски уши .Лицето й е грозно и несъразмерно с пропорциите на носа.Продълговато,наплъстено от мазна ,лъщяща кожа с дълбки бръчки и няма нищо общо с женска визия .Жалко ако някой я смята за хубава ,само защото е кльощава .Няма нито гърди ,нито секси дупе .Нищо.

62

CNN

преди 3 години

В Лондон е започнало разследване срещу Peter Fankhauser, изп.директор на Thomas Cook за финансови машинации свързани с фалита на компанията /bbc/. Договор с България и Ангелкова е сред проверяваните.

fallback