Снимка: БГНЕС
fallback

"Не гласувах и смятам, че този избор създава повече проблеми на БСП, отколкото решава". Това каза пред БНР бившият лидер на БСП Михаил Миков. Той поздрави Корнелия Нинова с избора и за председател на левицата.

Oще по темата

По думите му разделението в партията е достигнало много високи равнища: "За Нинова са гласували половината от членовете, другата половина не е гласувала за нея. Такъв начин на избор засилва вътрешните разделения и то не по политически причини, защото става дума за състезание на персони, на портрети, а не на политически виждания".

Според него личният стил на Корнелия Нинова, изразяващ се във висок тон, е спечелил, но не дава алтернатива, каквато е необходима на обществото.

Миков беше категоричен, че "набедената опозиция в БСП" никога не е била за съюз с ГЕРБ и припомни, че те са консолидирали гласове, с които Нинова е била избрана за председател на социалистите още първия път.

"Обикновените социалисти повярваха на това, че Нинова е спасителката от ГЕРБ. Сега предстои по-трудното", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Важно е достойнствот

преди 3 години

К.Нинова доказа, че е единственият лидер на полит. сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на ***.

68

Решението

преди 3 години

"... Бай Мишо, ако оная от Крушовица ви изгони от БСП вас, двадесетината бивши червени величия, проблеми няма да има. А вие отивайте в АБВ, там може би е базата за "вторични суровини"."....... ...... Е МАЙ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.... ТУЙ ГО ИСКА ПАРТИЯТА С ИЗБОРА СИ!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Бай Мишо, ако оная от Крушовица ви изгони от БСП вас, двадесетината бивши червени величия, проблеми няма да има. А вие отивайте в АБВ, там може би е базата за "вторични суровини".

fallback