Снимка: Facebook
fallback
Едно кафе с премиера Борисов разбуни духовете в партията на Слави Трифонов.
 
Днес по-рано Бойко Борисов се похвали в социалните мрежи с кадър в кафене във Видин. На масата до него е Росица Кирова, която преди 5 години се кандидатира за кмет на града, но в крайна сметка стана общинска съветничка.
Oще по темата
През годините тя е критикувала управлението, оказва се, че тя е била координатор и на политическата формация на Трифонов "Има такъв народ". До днес, защото кафето с Борисов й подписа края на кариерата й като политик при Слави.
 
"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава", написа самият Слави Трифонов във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Додо

преди 3 години

Власите са продажни, нагаждачи и службогонци. Слави е същия. Годжитата му и те! Сега Слави се прави на умряла лисица и се ослушва. Към кои да се присламчи напролет на изборите!

144

Бай Коко

преди 3 години

Още от казармата съм си направил заключението какви службари са от северозапада и как са предавали цялата рота за да се върнат при техните с една нашивка на пагоните. Нищо по различно е и сега.

143

Emo

преди 3 години

Славчо колкото по остарява толкова повече изкукуригва и като се има предвид чалгарския манталитет какъв политик то е ясно че е алчен за пари

fallback