fallback

Почти два месеца след началото на протестите исканията остават непроменени, а много ключови места в София са блокирани. Докога ще сме свидетели на това?

Искам да чуя каква България си представяме след 10 г. и каква искаме да я обещаем на нашите деца. Това каза за "Денят ON AIR" общинският съветник и председател на СДС-София д-р Антон Койчев.

По думите му има много хора, които многократно са губили от ГЕРБ и знаели, че вероятността това да се случи отново е голяма.

"Една част от причината протестът да не е масов е, че не се формулира смилена политическа алтернатива. Има желание да се дойде на власт с изцяло фашистки намерения", подчерта той.

Според него част от гражданите негодуват срещу невзимането на мерките за нормалното протичане на живот и това напрежение ще се изостри.

"От едната страна липсва всякаква конструктивност, тежката радикализация не води до нищо добро", допълни Антон Койчев за Bulgaria ON AIR.

"Съумяваме да запазим добрия тон, а протестът е вече изцяло ляв. По-важно е какво става в десницата, където има интересни процеси. Ние ще излезем с проект, времето за това наближава", обясни събеседникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/57сДС беше създадено, да размие истинските опозиционери чрез апаратните механизми на бкп и дс.На 14.12.1989та, 7 дни след създаването му то умре... а сюлеман паси, коен, константинова и еколозите забиха пирона в ковчега на опозицията в България.

53

Христо Христов

преди 3 години

То пък сред управляващите да има някакъв смисъл, полезен за България и българите... или сред другите парламентарни партии - смислена алтернатива...

52

Анонимен

преди 3 години

Докога ще сте свидетели на това?Ами докато си подадете оставката, какво не разбрахте пак?Държа да отбележа, че много внимателно изчетох целия текст.И не видях едно смислено изречение. Също така държа да отбележа, че въпреки че гласувах за първото правителство от СДС на Филип Димитров, трибуквеният акроним отдавна вече е станал лого на фирма.СДС беше създадено от Екогласност, с участието на такива лица като Петър Слабаков.Той самият е бил депутат и от СДС и после от БСП.

fallback