Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отново нападна президента Румен Радев.

"С изказването си на връх Шипка вчера Радев обруга този символ на българския героизъм и родолюбие. Радев дискредитира за пореден път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки собствените си интереси в момент, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, участвали преди 134 години в Шипченската епопея", заяви партийният лидер.

Oще по темата
Според него за пореден път Румен Радев е показал, че „президентската институция не му е по мярка".

"Затова, ако наистина обича България – да постъпи като мъж и да подаде оставка! Ако не – да бъде освободен чрез предвидената в закона процедура – импийчмънт!", настоя Марешки, който е и заместник-председател на парламента.

"България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, обединители на нацията! Такъв задължително трябва да бъде и президентът! Радев определено не е!", завърши Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

Анонимен

преди 3 години

ВеселинМагарешки е най добрият!Избирайте ВеселинМагарешки !Напред с ВеселинМагарешки!Завинсги с господин ВеселинМагарешки!

138

Фатмак с калпак

преди 3 години

Тъй ли бе "Генерал-крадец" коментаторе? Я се поразрови из официалните досиета, документите, а дори и ако щеш из сайтове да видиш колко нелепи лъжи си написал. Няма нито една вярна дума *** или *** или гробаджийче. Дано поне хубаво да плащат, че му се вижда края на хранилката при НИдялко и сие

137

Анонимен

преди 3 години

Всички лапахте на Марешки маркуча, като намали цената на горивото:)))))))))))))- много ви е къса паметта

fallback