Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение. Рестарт е необходим”, каза  вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в Пловдив.

Oще по темата

По повод предложенията на премиера Борисов за свикване на Велико народно събрание тя заяви, че той е бил категоричен. "С промените ще разберем какъв е духът на младите и какво искат", каза тя допълни тя.

Николова коментира и думите на президента Румен Радев: "Той трябва да е обединител на нацията и да показва това, което Конституцията му е вменила като правомощия. Това е поредно говорене на президента.", каза Николова.

Министърът обобщи и ситуацията около коронавирусната пандемия. По думите й, животът и здравето на хората са изключително важни в момента заради опасността от COVID-19. "С обединените сили на правителство, местна власт, администрация, включително и на църквата, трябва да преодолеем негативните последици от пандемията, която налага удар върху икономическия живот на целия свят", завърши накрая Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 3 години

Добре е да има рестарт, остава и да се намери новия Аспарух, пък после Крум и Симеон (ама не Лъжлив Дедо)..Когато видя Тиквата, Владко и компания с по една ръка, само, а Врелката с релса на врата да плува (за него е по-правилно - плава) в Бъргаския залив, тогава ще повярвам в рестарта"!

74

Анонимен

преди 3 години

Николова, та вие всеки мандат рестартирате с нов кабинет, само че премиерът е един и същ - Падишахът! Дето Радой Ралин казваше: "Всеки път - нов път". И сега поредният рестарт? За "рестарта": хората яко се обидиха на тогавашния вицепремиер ВС и той си подаде оставката, договаряйки се с БиБи секретарката му/шеф на политическия му кабинет да го замести на същия пост. Следвайки този почин ако Каракачана го подгонят протестиращите, той може да се договори с ББ да го замести любовницата му, така ли?

73

Анонимен

преди 3 години

Николова, при рестарт на държавата, ти задължително трябва да си смениш професията и да научиш поне английски! Толкова си нагла и нека дърна, че ти е бедна фантазията!

fallback