Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

По искане на БСП, шефката на парламента Цвета Караянчева свиква в четвъртък извънредно заседание.

Депутатите ще прекъсната лятната си ваканция, която според Правилника за дейността на НС продължава през целия август, за да изслушат премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конфереция на ГЕРБ, проведена на 5 август в Тех Парк. В древния ред на законотворците е още и проект на решение на Народното събрание, с което се задължава правителството в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в парламента във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата от коронавирус.

Искането затова идва от левицата, според която правителството харчи милиони за различни мерки безда има ясен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

До До 9Ми арестувай, де да ставаше така. Голяма част от дилърите полицията изобщо не ги пипа, защото тия пари се разпределят нагоре по веригата и стигат до най-високо ниво. Защо мислиш че толкова се опъват да декриминализират или легализират канабиса, след като такива мерки бяха приети в Холандия, Испания, Белгия, Чехия и къде ли още не в Европа и по света. Акциза ще влиза в хазната, а сега парата влиза директно в шкафчето.

24

Анонимен

преди 3 години

Е сега в девет като насядат платените *** пред мониторите (защото започва работното време) и ще настане оживление. Бас, че до десет коментарите ще минат 250.

23

Анонимен

преди 3 години

Щели да хвърлят домати.... Ще хвърлят, щото има. А през виденовата зима кво хвърляха? Оная ми работа хвърляха, щото немаше какво да хвърлят. Аман от късогледи ту,,,п...а...,.,.,.ни.

fallback