25

Анонимен

преди 3 години

До До 9Ми арестувай, де да ставаше така. Голяма част от дилърите полицията изобщо не ги пипа, защото тия пари се разпределят нагоре по веригата и стигат до най-високо ниво. Защо мислиш че толкова се опъват да декриминализират или легализират канабиса, след като такива мерки бяха приети в Холандия, Испания, Белгия, Чехия и къде ли още не в Европа и по света. Акциза ще влиза в хазната, а сега парата влиза директно в шкафчето.

24

Анонимен

преди 3 години

Е сега в девет като насядат платените *** пред мониторите (защото започва работното време) и ще настане оживление. Бас, че до десет коментарите ще минат 250.

23

Анонимен

преди 3 години

Щели да хвърлят домати.... Ще хвърлят, щото има. А през виденовата зима кво хвърляха? Оная ми работа хвърляха, щото немаше какво да хвърлят. Аман от късогледи ту,,,п...а...,.,.,.ни.

22

Анонимен

преди 3 години

А знаят ли пред кой парламент да идат тълпата? Да не стане те да рипат пред единия, па заседанието да е в другия

21

Анонимен

преди 3 години

Всички тия организатори на протеста са едни никакви подстрекатели. Ще запалят чергата и ще избягат в чужбина. Не им се поддавайте на провокациите. Не хвърляйте по сградите на институциите - те са и ваши и защитават и вашите права.

20

Анонимен

преди 3 години

До 11: като ги знаете всички в Овча купел що стоите? Теглете им един бой и да се свършва. Ама не, нали сте клавиатурни революционери и сте смели само скрити зад монитора. И още нещо - продават наркотици, защото има кой да купува. Точно като корупцията - има корумпирани ченгета, защото има кой да ги корумпира.

19

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

НА БОЙКО БЮДЖЕТ НЕ МУ ТРЕБВА.ЦЕЛА ЕВРОПА ЩЕ ГО ФИНАНСИРА. А ГРИПЕНА И КРАДНЕЛА, ДА ИСКАТ ПАРИ ОТ ПУТИНА И РЕШЕТНИКОВ.КОЙТО ИМА ПАРИ ДА ПРАВИ ИЗБОРИ!

18

Кой иска обяснения?

преди 3 години

Най-напред лустрация на Корнелия и търсене на отговорност до дупка на онзи, който преди повече от четвърт век нагло заяви: "Поемаме вината само с мезета" (когато се искаше БКП/БСП поне да поеме вината за безобразията, вършени 45 години!).Сред тези безобразия има едно, благодарение на което днес сме най-бедните в ЕС - върхушката на "другарите" е знаела няколко години преди Десети ноември какво предстои да се случи, но се е погрижила само за себе си. Никоя друга соц.върхушка не ограби така народа

17

Анонимен

преди 3 години

Бойко само да покаже че построи половин нова България и Нинова да отива да пасе трева !Никой не може да се мери с Бойко по принос към държавата, но му завиждат.Всички факти са документирани.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМутри вън! = Радев вън! = Радев, оставка!

15

Анонимен

преди 3 години

Хем знаят че Бойко за пореден път ще ги победи в спор, хем пак се натискат да се излагат комунистите :)))Нинова търси как да си вдигне рейтинга, но никога не и се получава!Нинова е обсебена от Борисов :)))

14

иска камера

преди 3 години

Краднелия *** иска да я дават по телевизията. Така ще бъде до 12.09., докато минат изборите. Ще направи всичка възможно, да не я забравят. Такъв гьгсурат като нея и шербета, други в България няма. Чак да степен на непоносимост.

13

Баи

преди 3 години

Баце ще им раскаже колко велик просперитет е постигнала бьлгария при неговото управление , ще им раскаже колко огорчен е от това че има такива които си позволяват да се сьмняват вьв това Ще им каже макар и с тъга вьв сьрцето , че ако се дьржат така обидно и продьлжават да протестират а не се раскаят и не му целунат веднага рька за благочестивите дела които е извьршил , ще си вземе куфарчето и чекмеджето и ще си отиде я на халки дики я вьв барселона

12

АЙДЕ, БЕ....

преди 3 години

ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО И ИЗБОРИ ДЕКЕМВРИ.... ХАХАХАААКЪВ, БЮДЖЕТ, КВИ ГЛУПОСТИ..?БОКО РАЗДАДЕ ВЕЧЕ ПАРИТЕ!

11

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

10

Анонимен

преди 3 години

Всъщност БСП ще критикува Бойко и ще отвори работа на тро'ловете тук, които вече са с психически отклонения заради Борисов и ГЕРБ.

9

До 9

преди 3 години

Знаеш ли как ще арестувам моментално 90% от състава на 6то районно ако ми падне тази възможност. Няма да избирам нито началници, нито разследващи, нито патрулиращи. От години гледам през терасата как разни мутри с питбули и ротвайлери продават наркотици на децата и никой не ги закача, а не е да не им знаят имената, всички ги знаят в овча купел

8

Анонимен

преди 3 години

Парламентарна република сме!

7

Шеф

преди 3 години

До анонимен 5 .Места за полицаи има.Идвай веднага Идвай веднага и ще си един от двайситте.Ама да знаеш,оно си требе дупе и то яко.

6

Доросиев

преди 3 години

Они юбаво се сбират ама шо ке прайм сега. Доматето свршия.Голем сбор,голема простотия посред лето.