Снимка: БГНЕС
fallback

Докато в столицата и други големи областни градове граждани се събират на протест срещу правителството, премиерът на България Бойко Борисов коментира ситуацията във Facebook.

Oще по темата

"Противоотровата на лъжите на "триото" е истината. Хората виждат непрекъснато къде съм. Показваме всеки ден какво работим. Показваме на хората какво е направено и какво ще се направи. С това отговаряме на лъжите и фалшивите новини на хора, които навремето ми се молиха да ми правят кампанията.

Нека всеки, който иска, да протестира. Но демократично ли е по този начин да се нарушават нечии чужди права? Редно ли е да се обиждат и да се провокират полицаи? Нека има протести, но да не се затварят кръстовища, да не се пречи на нормалния живот на хората. Догодина има избори. Който ги спечели, ще управлява. Това е демокрацията.", коментира премиерът и публикува видео от автомобила си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

307

Не! на комунистите!

преди 3 години

Не давай властта на комунистите и Радев - "не човек, а желязо"(Вапцаров), ще погубят държавата! Прочетете малко история, бре! Вижте... Закон за деноминацията, ...върнете се малко назад. Не знаете тази дума, нищо ще я научите, затова са хората дето са патили, да ви обяснят.

306

Промяна навсякъде

преди 3 години

Защо никой не иска оставка на Радев?Не може да се реагира на прокурорска проверка така ...Странно е..., поне за мен. Тази разплата на институти не вещае нищо добро. Нека всеки си върши работата! Но, аз не виждам как Радев обединява народа и хората с юмрук в ръка. Един президент трябва да се дистанцира от партиите и техните интереси, а тук има явни пристрастия към БСП!

305

Анонимен

преди 3 години

Протестърите са смешни :)))

fallback