Снимка: БГНЕС
fallback

След като мине гласуването по вота на недоверие към правителството в парламента през следващата седмица, лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще постави въпроса за премахването на незаконните строежи на парк "Росенец".

„От 2014 г. водим битка упорита борба срещу узурпирането на Черноморския бряг от Ахмед Доган. Сега е модерно да се говори само как Христо Иванов отишъл там. Поздравявам го, това е смела постъпка. Добре, че отиде, защото нас никой не ни отразяваше, когато 2014 г. подавахме сигнали за тогава незаконното строителство. Подавахме сигнали за незаконни допълнителни строежи, извън строителните разрешения“, отсече той.

Oще по темата

Симеонов каза, че партията му е давала сигнали за промяната за предназначението на сградата, която е на "Росенец", защото тя по документи се води база за водни спортове.

"Да ви прилича на база за водни спортове? Това си е чист хотел“, отсече той.

По думите му НФСБ е подавала и сигнали в прокуратурата срещу незаконното преграждане на общинския път към "Росенец" и в резултат на това през 2015 г. бариерата е била премахната, но след това отново е върната.

Симеонов обвини почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, че е обикалял с хеликоптер и е избирал къде да си направи база.

"Първото място, към което се беше насочил, беше остров "Св. Анастасия", след като там не му се отвори парашута, поиска да вземе Военноморската база в Созопол, която е до пристанището срещу Созопол и най-накрая успя да закупи 9 дка от "Лукойл" през една депесарска фирма "Хермес - Солар". Дълга история, за която няма да ми стигнат новинарските емисии", допълни още Симеонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Читател

преди 3 години

Стана навик,т. нар. "патриоти",да се мобилизират,когато се зададат избори.Единият "подхваща" турците,другият "подхваща" ц.....те и всичко за което са се правили на глухи и кьорави през повечето от три години дремъне в НС,те отново започват демагогството си със събаряне на сараи,изселване на роми и т.н.Това за 300.лв.минимална пенсия,остана в историята. Това беше тлъста стръв,за обърканите пенсионери.Борисов каза,колегите ми от коалицията,ме посъветваха да останем до края на мандата си.Позор!

63

Уточнявам:

преди 3 години

До Анонимендоган не е ДС,той е бил жалък доносник на ДС!!! По времето на ДС такива дерибеи като доган,които да се разпореждат с РОДИНАТА ни нямаше!!! Безродниците в поза партер съсипаха ДЪРЖАВАТА ни,а накрая ДС им стана виновна!

62

Гневен

преди 3 години

Този неадекватник да престане да лъже,защото само преди няколко часа изтече достоверна информация,че точно общинските съветници на всичките пишман патриоти в Бургас са гласували пътя към сарая да бъде подарен на господаря им доган и затворен за БЪЛГАРИТЕ! Затова еничарите и башибозука не допуснаха хората до брега,който е ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ!!! ПОЗОР!!! ОСТАВКА СЕГА и ВЕДНАГА!!!

fallback