Снимка: БГНЕС
fallback

Така и не разбрах кой стои зад протестите, а някой трябва да поеме отговорността, обяви пред bTV бившият военен министър и председател на БЗНС Николай Ненчев.

Oще по темата
По думите му страната е изправена пред много тежка криза.

"Моят призив е към всички наши колеги, които определят себе си като демократи и евроатлантици, много бързо да седнем на една маса, да уточним подробности, да поемем отговорността за тези протести и да кажем какво следва след тях", обяви Ненчев.

Той бе категоричен, че не участва в момента в протестите, защото не би се наредил до лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев.

Според него обаче няма съмнение, че бизнесменът Васил Божков стои зад организация на шествията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 3 години

Ненчев не бил разбрал. Ами как ще разбереш като си кух като хралупа!

76

анонимен

преди 3 години

И ТОЗИ СИ ТОЧИ ЛИГИТЕ ДА УПРАВЛЯВА. НЕ МУ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ. ЦЕЛТА Е ДА ДОКОПА КОКАЛА И СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ПОЗНАТИ ЛИЦА ОТНВО В УПРАВЛЕНИЕТО.

75

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите трябва да изберат пария и партии, зад които да застанат. Както застанаха зад СДС през 1997 година. Някоя партия трябва да оглави протеста, както го оглави Иван Костов през 1997 година.Каква коалиция могат да изберат: Коалиция от Пинокио, Триото "Групаци", Черепа, Капитал, Гнома.Фантазиите за някакви чисто нови и извънземни политици, които ще кацнат на Земята след нови избори, е красива заблуда.

fallback