Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Изпълнителното бюро на БСП взе решение за провеждане на традиционния митинг-събор „Бузлуджа“ на 25 юли 2020 г. в София пред Министерския съвет, съобщиха от партията.

Oще по темата

 
По традиция този събор социалистите правят всяка година през лятото на връх Бузлуджа.

Социалисти и симпатизанти от цялата страна ще протестират срещу мафията в управлението на страната и за справедливост, уточняват от БСП.
 
Лидерът на партията Корнелия Нинова призова за протест пред Народното събрание, когато се дебатира вотът на недоверие към кабинета, който социалистите ще внесат в сряда в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Анонимен

преди 3 години

Е то на Бузлуджа нищо не остана-горивото на чинията го изпиха отдавна.Било чист спирт като на V2.Двигателите още през 90-те ги продадоха на китайците,а специалните компютри произведени в Правец ги дадоха на безценица на Intel.И след като опустошиха Бузлуджа сега идват в София.

111

Питам

преди 3 години

Къде ще раздават бирата и кебапчетата ? Не че кебапчетата са нещо лошо , де !

110

Лумпенът Радев

преди 3 години

Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Червено допотопно създание!

fallback