Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Опитахме се да стоим на дистанция от всичко, което се случва в страната през последните месеци. Видяхме до какво доведе войната на институциите. За съжаление виждаме, че държавата липсва – президентът води лични битки и не можа да разбере какво означава институцията му. Това, което се случи – да се смесват различни потоци, го направи ГЕРБ. Те търсеха провокация". Това заяви председателя на ДПС Мустафа Карадайъ пред събралите се симпатизанти на партията в парк "Росенец", цитиран от Нова тв.

Oще по темата
Той коментира и напрежението при протестите в парк "Росенец" с думите: "Целта беше агресия в частен имот".

„Изключително много се гордея с вас", каза на членовете на ДПС и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният председател на ДПС Ахмед Доган. "И за сетен път заявявам, че много ви обичам", поясни той под бурни аплодисменти на присъстващите.

Тази агресия беше символна, тя беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС", каза Карадайъ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Уго Шмайзер

преди 3 години

До СКОРПИОН !Не разбирам, защо реши, че защитавам комунистите.

59

Анонимен

преди 3 години

Какъв частен имот, МУСТАФА? Я да погледнем Конституцията на Република България (а не тази на анадолска Държавна сигурност):Чл. 18.(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.Възможните изводи са два: някой не може да чете или за този някой Конституцията не важи. Избирайте си в кое да вярвате.

58

СКОРПИОН !

преди 3 години

57 . Шмайзер, много ти е крив мерника, не стреляш точно. Мафията е болшевишката хунта БКП-БСП, мафията е в президентството, там са превратаджиите, а на площада са неосъзнатите кресльовци, които не знаят какво искат, и които са част от народа, а не НАРОДА. Комунистите прекалиха, взеха този народ за носна кърпичка. Вие неосъзнатите ще видите до къде ще доведете държавата, но ще бъде много късно за всички нас, когато се осъзнаете! Дай БОЖЕ , да бъде преди големия крах !!!

fallback