60

Уго Шмайзер

преди 3 години

До СКОРПИОН !Не разбирам, защо реши, че защитавам комунистите.

59

Анонимен

преди 3 години

Какъв частен имот, МУСТАФА? Я да погледнем Конституцията на Република България (а не тази на анадолска Държавна сигурност):Чл. 18.(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.Възможните изводи са два: някой не може да чете или за този някой Конституцията не важи. Избирайте си в кое да вярвате.

58

СКОРПИОН !

преди 3 години

57 . Шмайзер, много ти е крив мерника, не стреляш точно. Мафията е болшевишката хунта БКП-БСП, мафията е в президентството, там са превратаджиите, а на площада са неосъзнатите кресльовци, които не знаят какво искат, и които са част от народа, а не НАРОДА. Комунистите прекалиха, взеха този народ за носна кърпичка. Вие неосъзнатите ще видите до къде ще доведете държавата, но ще бъде много късно за всички нас, когато се осъзнаете! Дай БОЖЕ , да бъде преди големия крах !!!

57

Уго Шмайзер

преди 3 години

Ще видиш къде ще доведе войната на мафията ви срещу НАРОДА!!!

56

СКОРПИОН !

преди 3 години

Продължение до 51 ! 2. ... Луканов / светла му памет / и неговите съратници направиха пътека-път, не магистрала до съда да зарегистрират ДПС като законна партия, това е факт, за който не се говори! Целта на Луканов беше да измие с това изцапаните ръце на БКП-БСП, от възродителния процес! Това са хора, които винаги са мислили за партията си, а не за последиците в/у народа и държавата! Дойдоха с преврат 09.09.1944г. и направиха хиляди поразии,и сега,отново с преврат се опитват да вземат властта

55

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 51! 1. Вие ,всички които само крещите, знаете ли кой е Ахмед Доган? Той е рожба на бившата държавна сигурност, обучен в комунистическата школа, доносник на службите и техен верен агент! Човека, който знае много за кирливите ризи, но е задължен да мълчи! Кога са построени сараите, от кого получи разрешение, разбира се, не от г-н Борисов,това е факт! Мога съзнателно да твърдя, че ДПС е също рожба на БКП-БСП, защото " другаря" Луканов /светла му памет /и негови съратници ...

54

Да допълня...

преди 3 години

Като че ли ДПС се държи най адекватно в политиката.Нинова да се поучи от тях.

53

Loyko

преди 3 години

За пореден път ДПС се исмяха/изплюха/ в лицето на великите българи. Те събрани в палата..*** на 5 квадрата камънаци.Отново победители са ДПС с държание..ред...дисциплина...култура. Не видях да се търкаля като прасе някой от ДПС,но велик българин видяхме...даже секси с полугъз на показ.Жалки сме...

52

Bungar

преди 3 години

*** Балкански пак нищо не е видял.ДПС културно в сараите,а *** като шумкари по сокаци и каманаци.Вижте само гледката..лукс палат..супер кей..яхтено пристанище...басейн и т.н.Там са ДПС.*** наредени на 20квадрата каманаци...супер плаж със забодени знаменца.Жалка родна картинка.

51

Коменданте Че Говада

преди 3 години

има нужда от предсрочни президентски избори.

50

Изказа се

преди 3 години

специалистът по конституционно и морско право...Мустафа, чухме те и те видяхме вчера на Росенец.Като за начало - яви се на матурата на четвъртокласниците, та да се документира как си с българския език.

49

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този да изказва и мнение?Не е ли дпс противоконституционна турска партия?Докога турците в България ще си разиграват кончето?Защо доганя не е в затвора?

48

искам да прибирам

преди 3 години

порциите от барбекюто в чекмеджето

47

Анонимен

преди 3 години

До ШенолКаква сила, бе? Какво може да реши Доган? Той е марионетка на Кремъл. Прави каквото му наредят. Ако от Кремъл решат да нагнетят етническия мир тук, Доган ще прави каквото му кажат. Същото е и с ромските тартори.

46

Анонимен

преди 3 години

Да вземете да научите Български.И не плямпай че плажа е частна собственост.Крадохте като замаяни и си строите палати и претендирате за частна собственост.Ти къде се намираш?Колкото и да сме вече пропаднали,пак ще се вдигнем на крака.Българите никога няма да ви простят тоя крадлив преход

45

Анонимен

преди 3 години

Тоя първо да научи български. Недопустимо е цял живот живее в България, български депутат, а ми срича и мучи на екрана.

44

отвратен

преди 3 години

до анонима 1 : оди лапай резания или червения , давам ти свободата сам да избираш !

43

1

преди 3 години

До отвратен,случайно,любимата ти тиква,да говори български.

42

отвратен

преди 3 години

тоя не се е научил да говори български за целия си досегашен живот ! защо има българска лична карта , тоя ли е следващия почетен ........не знам си какъв ? тоя е българин по лична карта , не и по самосъзнание !

41

Анонимен

преди 3 години

младите от ДПС видяха как започна оня Възродителен процес