Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев поиска оставката на началника на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев във връзка с изпратените от НСО писма до отговорните институции за ограничаване на достъпа на граждани до парк „Росенец“ и настоя за отмяна на тези писма.

Oще по темата

Държавният глава открива предвидената в закона съгласувателна процедура във връзка с оставката на началника на НСО, допълват от прессекретариата на президента.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов изчете писма, според които исканията към различни служби са да се пази по суша и море територията на парк "Росенец", местност Отманли, от 10 юли до 15 септември.

Мястото е известно като летните сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Подписът е на шефа на НСО ген. Красимир Станчев.

След като получат това писмо, всички служби на правителството трябва да го изпълняват, каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216. Аз също имам много желания: например да стана ПРЕЗИДЕНТ, но съм ***, но имам силно желание, в края на 5-те годишния си мандат, все ще науча нещо. Аз,"Анонимен" ще те кефя 216 пъти и няма да ти бъде за първи път, стига да си алашик, аз съм турче и ми харесват такива като теб, важното е да имаш голямо желание. Мерака 216, мерака му е майката, само мерака, другото е простотия.

203

Буден!

преди 3 години

До Нищо ново221. Какъв ти президент, превратаджия, българо-убиец, болшевишка хунта. Превратаджии от 09.09.1944г., БКП-БСП фашисти, убийци, просташки народен съд, 30-сет лагери на смърта по образец на Хитлер, 60 хиляди невинни българи убити , без съд и присъда, БКП забранена със закон на 05.05.2000г.за криминално-политическот си управлиние. Сега, дори да протестират 50 000 комунисти това не са българския народ. ПРЕЗИДЕНТ МУТРА !

202

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор за Радев, Бойко и Гешев.

fallback