Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Акцията в президентството цели компрометиране на Румен Радев, обяви пред БНР експертът по сигурност проф. Николай Радулов.

"Защото неговата популярност сред хората нараства. този рейтинг един ден ще се осребри", предположи той. Според експерта управляващите се страхуват от евентуално служебно правителство на президента.

Oще по темата
"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще от акцията на прокуратурата в президентството", посочи Радулов.

Той коментира, че е озадачен от това как е възможно да се осъществява търговия с влияние от хора, които не са в изпълнителната власт:

"Това, че някой е препоръчал някого за назначаване някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с влияние? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха представени от прокуратурата не показаха никаква търговия с влияние", смята още професор Радулов.

Според него действията на прокуратурата са избирателни и определено са политически.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Икономист

преди 3 години

Скоро Радев ще отвърне на удара във войната му с Борисов. Двамата не могат да се понасят, а хората в страната се чудят кой е по-голям генерал от двамата. Защо не си извадят пистолетите, ако все още помнят за какво се използват.

37

Анонимен

преди 3 години

До 1 А ТИ КЪДЕ ВИДЯ КОМУНИЗИ ПРИ ЧЕРВЕНА КОБИЛА- ДА БЕ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ- ПОПЕЯТ НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА, ПА ЯХНАД ДЕ РОЛС, ДЕ САМОЛЕТ, ДЕ ЯХТИЧКА ПА СЕ ПРИБЕРАТ В СКРОМНИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДВОРЦИ, ПОСТРОЕНИ С ОКРАДЕНОТО ОТ ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ- ИСТИНСКИ КОМУНИЗИ, КОИТЕ ЩЕ СИ ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ- АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКА- ЩЕ СИ ВЪРНАТ ОЛИГАРСИТЕ ОТ КИЛИИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ СЪРБИЯ И ДУБАЙ- БЕЗ ТЕХНИТЕ МИЛИАРДИ ЖИВОТЪТ ИМ НЕ Е СЪЩИЯ.

36

1

преди 3 години

До възмутен, а тиквата горд-комунист,сега вече "антикомувист"

fallback