Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Виновните лица за строежа на Алепу ще си получат наказанието. Това каза в Поморие министър-председателят Бойко Борисов, помолен да коментира строежа на подпорната стена в защитената местност, който предизвика широко обществено недоволство.

Oще по темата
Има разследване. Като се намерят виновни, те стоят в ареста - министри, заместник-министри. Това е работа на независимата прокуратура, на независимите институции, добави премиерът, цитиран от БТА.

Представяте ли си някой да даде разрешение. Не виждам по време на нашето управление това да се случи - там да има хотел.

Това е абсурдно, заяви премиерът и посочи, че "строежът ще остане прекрасно място за къщичка за птици".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 3 години

То неговите хора за малко под носа му да построят хотели на Рилските езера, той вика братче, че нямало нередности при неговото управление

65

Анонимен

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТО пак изговори кош с глупости ! Щели да си получат заслуженото, ами ДА, ще подадат оставки за да се издигат по чужбина в други постове и да не им се виждат "кирливите ризи" ! България тъне в мизерия и корупция, този продължава да *** изпрос'телият народ...държава няма, народът се е превърнал в стадо овце и няма хабер да разбере това ! Що за животинска кошара е тази територия ?

64

Анджек, докато

преди 3 години

шайката са на власт, ще крадат като за последно. Я да каже кой е измислил тази поразия, уж стена, ама във вид на хотел? На кого е мъж архитекта на далаверата, пак от шайката! Пр.остаците сами си вярват на лъжите, затова стават смешни, какъвто е Боко!

fallback