Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Oще по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

388

Нищо ново

преди 3 години

Предвиждам, че каскета ще започне някакво дело в съда срещу Пламен Узунов за "търговия с влияние" само за да има с какво да пълни новините и да се отчита пред бат'си Бойко. То няма да мине в съда, защото такъв текст в наказателния кодекс няма. Има текстове за "влияние" но само срещу облага, а това с чатове не се доказва. Но шоуто трябва да продължава. Едно такова дело може да се точи с години.

387

Тикволандия

преди 3 години

Президентът Радев единствен пречи на Бойко да яхне цялата държава. Каскета си го назначи Бойко с конкурс проформа само с един кандидат. Но Цецка не можа да я уреди за "майка на нацията". Не ми се мисли как щяхме да се представяме пред света с нея. Но Бойко щеше да я целува по темето както Цвета Караянчева, Да, Тикволандия. Време е да и се сложи край.

386

Анонимен

преди 3 години

Най страшното за гербаджийската хунта е факта, че в лицето на Румен Радев българите получихме шанса за избор - между Достойния ни Президент и, от другата страна, престъпници със зависимости от други престъпници!!!!Оставка на мафиотите и в затвора!!!Служебно правителство и честни избори!!!

fallback