Снимка: БГНЕС
fallback

Безпрецедентна политическа война. Започва разследване относно разпространени снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов. Националната служба за охрана проверява фотографиите.

Не виждам защо обект на атаката е правителството, не се притесняваме, че може да се стигне до предсрочни избори. Притеснителното е, че е сниман спящият министър-председател. Представяте ли си какво ще стане, ако снимат така Доналд Тръмп?! Това каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Обединени патриоти" Стоян Божинов.

По думите му това е огромен пробив в националната сигурност и трябва да има поемане на отговорност.

"Прокуратурата ще стигне до края, но сега самото НСО трябва да каже дали имат проблеми. Това е остаряла организация - отживелица, държава в държавата. Може би трябва да се върви към полицейска охрана на тези държавни мъже", посочи заяви Божинов.

Според него в МВР има изключително подготвени хора. Една дирекция в МВР можела да върши същата работа като НСО.

"Трябва да се случи нещо с НСО, не може след този пробив да кажем, че всичко е наред", допълни събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 3 години

Много тъпо, да сме си били представили, ако това бил Тръмп. Хей аланкоулу, Тръмп е милиардер, преди да е президент, той не е станал ПРЕЗИДЕНТ да краде, до като наще хиени не знаят друго. Задайте въпроса, как, как от къде милиони джобни и вагони кой знае къде. Злато, злато, злато, да се задавите

95

Анонимен

преди 3 години

Как точно НСО ще проверява фотографиите? Тая служба се състои от шофьори и силоваци-охранители. Трябва компетентна и независима експертиза и на снимките, и на записа. Служител на НСО може да проверява дали С-класата е заключена, дали има патрон в цевта на пищова му и дали по време на публична изява няма снайперисти по покривите, които да раздавата народна любов. Автентичността на снимките е съвсем друга бира и изисква научна квалификация.

94

Анонимен

преди 3 години

Закриването на НСО означава нови 40 милиона за МВР, които могат да бъдат съответно преразпределяни и политически управлявани. В момента тези пари не могат да се откраднат. Което е позор.

fallback