Снимка: БГНЕС
fallback

По повод последния запис за Бойко Борисов, който изтече в социалните мрежи, социологът Кънчо Стойчев заяви пред БНТ, че той е фалшив и със сигурност това не е гласът на премиера. "Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употребил алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол", твърди социологът.

"България се справи добре в овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои неточности и глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете", коментира Стойчев.

Относно партиите според него БСП няма да може ефективно да се включи в управлението без нова коалиционна политика и без да е доста отворена. "Напрежението между патриоти и ГЕРБ ще се изостри, но това няма да доведе до разпад на коалицията", каза още социологът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да се сетим за Костинброд и да открием приликата в действието. Хвърли мърсотията и гледай саир! Ще ме накарат да заобичам Бойко!

153

Хари

преди 3 години

Учудващо е какви прекрасни специалисти в областта на АйТи технологиите имаме сред социолозите,които само въз основа на само един запис като направят инфинитезимален анализ на представителнатастатистическа извадка на субпространството и времето в корелация с клавикулата на септакорда могат данаправят такова велико прозрение. Нещо, с което би се затруднила във висша степен даже и ЮС НАСА, коятоби се мотала от тук до края на вселената.Между другото, Божественият пие само добре отлежало малцово, а не някакъв си царевиче бърбън.

152

Анонимен

преди 3 години

Фалшив ,ама друг път

fallback